SERVICII

Îţi aducem acum cursurile auto chiar la tine acasă, împreună cu un set de instrumente care te vor ajuta să îţi iei permisul de conducere. La înscrierea în vederea obținerii permisului auto pentru oricare categorie de autovehicule primești gratuit un card cu access nelimitat la resursele online.

Ai astfel acces la cele mai tari cursuri video concepute chiar în sala de curs, de către profesionişti activi în domeniul legislaţiei rutiere, precum şi acces la singurele chestionare auto online asemănătoare celor de la poliţie, cu răspunsurile explicate - aplicaţii dedicate testării cunoştinţelor acumulate în urma vizionării acestor cursuri auto.

Pentru activarea cartelei și setarea contului dumneavoastră vă rugăm să accesaţi www.cursuriauto.ro/card

CURSURI AUTO PE INTERNET

Nou și în exclusivitate la Școala Auto Șanta

Începând cu luna septembrie 2011 toţi cursanţii Şcolii Auto Şanta vor primi gratuit la înscriere un card de access online ce cuprinde cursuri video de legislaţie rutieră și chestionare auto cu răspunsurile explicate cu sunet.

Şcoala Auto Şanta este singura şcoală de şoferi din Bihor ce oferă cursanţilor posibilitatea de a viziona lecţiile de legislaţie rutieră online, din confortul de acasă, ori de cate ori doriţi şi la orice oră.